Veel enthousiasme op druk bezochte 1e bijeenkomst

Tijdens de voorbereidingen hoopten we op 80 mensen. Maar al snel gingen we naar de 100! Fantastisch natuurlijk, maar we konden maar 100 mensen herbergen in de OBS De Dijk. We hebben op een gegeven moment dus moeten melden dat we vol zaten en moesten we mensen dus teleurstellen. En door die grote drukte hebben we hier en daar een steekje laten vallen. Bij sommigen was de inschrijving niet goed gegaan dus konden we ze geen plek bieden. Dit vonden wij enorm vervelend. Het moeten terugsturen van enthousiaste buurtbewoners deed ons pijn. Voor de volgende keer doen we de aanmelding dus ook anders (zie onderaan dit bericht) én we kunnen bij die bijeenkomst meer mensen hebben.

100 man aan het dromen!

De avond zelf was fantastisch. Zoveel enthousiaste, betrokken buurtbewoners en ambtenaren samen in een zaal aan het werk aan grote tafels was een genot om te zien. Mensen hebben elkaar leren kennen, soms zelfs buren die elkaar voor het eerste elkaar spraken. En bewoners die samen met ambtenaren lekker aan het dromen waren over hoe ze de buurt over 5 jaar graag zouden zien. En ondertussen liepen tekenaars rond die uitspraken en dromen vastlegden in mooie tekeningen.

Quotes uit mails die we al snel ontvingen

We waren nog niet thuis of de enthousiaste mailtjes kwamen al binnen van mensen die er bij waren geweest. Enkele mooie quotes uit de mails die we achteraf kregen:

“Sowieso heeft deze avond er voor gezorgd dat ik me nu al prettiger voel in de Russische buurt.”

“erg fijn om nu een deel van mijn buren persoonlijk te leren kennen en de kans te hebben om samen de buurt tot een fijne(re) buurt te maken”

Wij gaan nu hard aan de slag om de resultaten te verwerken en invulling te geven aan het programma van de volgende bijeenkomst.

Aanmelden voor de volgende bijeenkomst

Iedereen kan zich nu al inschrijven voor de volgende bijeenkomst donderdag 6 december. Om de inschrijving beter te laten verlopen vragen we jullie je aan te melden op het inschrijfformulier voor de 2e bijeenkomst.

Gert en Eelco

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s