Gezellige buurtborrel in de Cornelis Vettuin

De weergoden waren ons goed gezind. Dat waren we eigenlijk niet gewend van de kerstborrels die we 5 jaar lang hielden in de Monettuin. Het was daar bijna traditie dat we hangend aan de zeilen, met stortregens al schreeuwend elkaar probeerden te verstaan.

Maar nu, prachtig rustig en droog weer. We werden fantastisch geholpen door de omwoners van de tuin en dan met name door Judith, zowel tijdens de voorbereidingen als de avond zelf. Want zij holde af en aan voor het opwarmen van de glühwein en de chocolademelk. Diverse bewoners hadden wat lekkers meegenomen, de vuurkorven branden en we hadden een mooie tent tot onze beschikking (dank Gert en Jan Evert).

Het was erg leuk en gezellig om elkaar nu eens zo te spreken. Een beetje kletsen over koetjes en kalfjes maar uiteraard ook over de buurt en de afgelopen twee buurtbijeenkomsten, over hoe leuk die bijeenkomsten waren geweest. En dat de ambtenaren gewoon erg leuke mensen bleken te zijn! We hoorden ook dat er iemand eerst de buurt uit verhuisd was, maar er daarna weer naartoe verhuisd was. Zo mistte ze de buurt!

Helaas konden we niet iedereen spreken, of eigenlijk gelukkig, want zo goed bezocht was de borrel. Wij, Gert en Eelco, vonden het heel geslaagd. Iedereen bedankt voor zijn of haar bijdrage, ook voor de hulp bij opbouw, het meenemen van lekkers, aanwezigheid, hulp bij het opruimen én een donatie in de pot. Het was SUPER!

Gert en Eelco

PS: mocht je het vervelend vinden als je jezelf op één van de foto’s ziet, laat het even weten

Deze slideshow vereist JavaScript.

Advertentie

Een gedachte over “Gezellige buurtborrel in de Cornelis Vettuin

  1. ziet er heel gezellig uit, jammer dat ik moest werken. Hoop er volgend jaar bij te zijn. Voor iedereen een goede jaarwisseling en een mooi 2019

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s