Thema’s en projecten op de site, doe mee!

themasopdesite3

Na al het feestgedruis zijn we weer aan het werk gegaan. Zowel aan ons ‘normale’ werk als aan het werk voor de Russische Buurt. Waar zijn we mee bezig en wat gaat er gebeuren? Dat kan je hieronder lezen, over de buurtvisie, de thema’s en de projecten in onze Russische Buurt.

Buurtvisie

Uit alle input van de interviews en buurtbijeenkomsten hebben wij, Gert en Eelco, een eerste tekstuele versie van de buurtvisie opgesteld. Die willen we eerst aan een een kleine groep buurtgenoten en Pia en Monica (van de gemeente) voorleggen. Daarna maken we er een visueel meer aantrekkelijke versie van die we gaan delen met de hele buurt om te kijken of iedereen zich er in herkent.

Thema’s

Alle thema’s van de tweede bijeenkomst zijn nu ook handig op deze website te vinden in een menu. Klik in het menu op Thema’s en je krijgt een overzicht van alle thema’s waarna je kan doorklikken voor de details. Voor elke thema kan je je nog steeds inschrijven voor als je wilt meedenken, meedoen of op de hoogte wilt worden gehouden.

Projecten

Behalve de thema’s zijn er een drietal projecten in onze buurt die nog niet gestart zijn, maar waar wel al over wordt gesproken en gedacht. Die vind je in het menu onder Projecten. Ook voor deze projecten kan je je inschrijven voor als je wilt meedenken, meespreken of geïnformeerd wilt worden.

Inschrijvingen kwijt voor “Hergebruik KPN-gebouw”!

We zijn de inschrijflijst kwijt van de tweede buurtbijeenkomst voor het project “Hergebruik KPN-gebouw”. Dus als je je daar had ingeschreven, zou je dat nog een keer willen doen? Sorry!

Help de buurt, help Gert en Eelco

Tot nu toe hebben wij als tweetal, ondersteund door enkele buurtbewoners en de gemeente, dit project getrokken. Maar zoals iedereen zal begrijpen, wij kunnen dat niet alleen blijven doen. Wij kunnen niet actief zijn in alle thema’s. Ook wij hebben ons werk en privéleven.

Als iedereen een beetje helpt is het werk te overzien én leuk. Want zoals iedereen heeft kunnen merken tijdens de buurtbijeenkomsten is het samenwerken met buren en ambtenaren niet alleen nuttig maar ook erg leuk.

Hoe aanmelden

Aanmelden voor projecten, thema’s of gewoon algemene hulp kan via russische.buurt.project@gmail.com en vertel ons wat je graag zou willen doen voor je buurt.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s