De eerste Russische Buurtkrant is uit!

De afgelopen dagen is de eerste uitgave van de Russische Buurtkrant huis-aan-huis rondgebracht. Acht pagina’s met nieuws over de buurtvisie, aankondigingen van buurtfeestjes, werkgroepen, nieuwtjes en informatie over (vastgoed)projecten in de buurt en een verzameling contactgegevens.

Verspreid in bijna de hele Russische Buurt

De krant is niet in de hele Russische Buurt rondgebracht, alleen in het ‘oude’ deel van de Russische Buurt. Daar kwamen ook de meeste, zo niet alle mensen vandaan op de buurtbijeenkomsten. Grofweg het gebied tussen de Zaan en de Rozengracht. Officieel horen bijvoorbeeld ook de Dam, de Gedempte Gracht, tot en met het stadhuis en zelfs het Ahold-kantoor tot de Russische Buurt. Daarom moesten ergens een grens stellen en dat hebben we gedaan zoals je op deze plattegrond kunt zien:

Het verspreidingsgebied van de Russische Buurtkrant

Geen krant ontvangen?

Geen nood, je kan ‘m hier downloaden. Wil je ‘m toch graag op papier ontvangen en woon je in de Russische Buurt, mail je naam en adres dan aan rb.krant@gmail.com. Zodra we nieuwe kranten hebben (we hadden nét niet genoeg) dan komen we ‘m graag bij je langs brengen. Vind je dat jouw straat de volgende keer sowieso de krant moet krijgen, mail dat ook even. We breiden graag uit, helemaal als jij de bezorging op je wilt nemen 😉

Advertentie

Een gedachte over “De eerste Russische Buurtkrant is uit!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s