Bericht van de gemeente over Fase 3 herinrichten

Iedereen die zijn of haar emailadres hebben achtergelaten op één van de bijeenkomsten over de herinrichting 3e fase heeft onderstaand bericht gekregen. Voor alle anderen publiceren we hem hier op onze buurtsite:

Tussenbericht: Russische buurt Fase 3 herinrichten

10 september 2019

Geachte bewoner van de Russische buurt,

Eind juni 2019 was in OBS De Dijk een bijeenkomst voor bewoners van de Russische Buurt, om het schetsontwerp voor de herinrichting van de Hogendijk en het buitendijkse gebied toe te lichten en te bespreken. In juli is het verslag van de avond, inclusief vragen en antwoorden, verstuurd aan aanwezigen die hun mailadres hadden achtergelaten en het is op de website van de Russische Buurt geplaatst. In het verslag stond dit over de vervolgstappen:

“De eerst volgende stap is het maken van een Voorlopig Ontwerp. De basis hiervoor is het schetsontwerp en de vragen/opmerkingen van bewoners hierover. In september is het Voorlopige Ontwerp naar verwachting af

en wordt dan daarna met u besproken. Voor deze bespreking ontvangt u natuurlijk een uitnodiging! Op deze avond kunt u uw mening nog geven over zaken in het ontwerp.”

Het is inmiddels september en helaas ligt er nog geen Voorlopig Ontwerp. Dit komt hoofdzakelijk omdat de verkeerskundige een andere baan heeft (bij een andere gemeente) en het even duurde voordat er een nieuwe verkeerskundige beschikbaar was. Inmiddels zijn de ontwerper Wim van Krieken en de nieuwe verkeerskundige voor dit project samen bezig en naar verwachting ligt er midden oktober een ontwerp. We hopen op 16 of 17 oktober een bijeenkomst te plannen waarop we met u het Voorlopig Ontwerp kunnen bespreken. U ontvangt hiervoor tijdig een uitnodiging in uw brievenbus.

Hierbij de link naar de website van de Russische Buurt, waar de verslagen op staan:

https://russischebuurt.wordpress.com/2019/07/19/verslag-presentatie-schetsontwerp-3e-fase

Met dit bericht bereiken we alleen de bezoekers van de bijeenkomsten van maart en juni die hun mailadres hebben gegeven. Dus mocht u van buren uit uw straat de vraag krijgen of u weet hoe het staat met het project Fase 3, dan kunt u ze dit vertellen.

Met vriendelijke groet,
A.C. (Aart) KatProjectleider
a.kat@zaanstad.nl
tel: 14075

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s