Contact

Nextdoor

De Russische buurt is actief op allerlei sociale media. De beste manier voor buurtbewoners om contact te leggen met de buurt is via Nextdoor. Als buurtbewoner kunt u zich daar registeren en meedoen met discussies, dingen melden of vragen of alleen lezen wat de anderen schrijven.

De DOEma

Na het vaststellen van de buurtvisie gaan we als buurt verder om de verschillende thema’s verder uit te werken en concreet te maken. Om verder te werken aan de buurt en de buurtvisie is de DOEma opgericht. Tot nu toe trokken Gert en Eelco de kar, maar dat is niet langer wenselijk en werkbaar. Het is beter én leuker als we dat met meer buurtbewoners doen. De naam DOEma is een knipoog naar de Russische Tweede Kamer. Onze DOEma heeft wel een andere insteek. Wij gaan de buurt niet ‘regeren’, wij zijn niet de baas. We willen werken aan de doelen die het project van oorsprong ook had: het leuker maken van het wonen en leven in de buurt en het verbeteren van de samenwerking met de gemeente. Op dit moment zitten in de DOEma: Eelco, Esther, Gert, Gertjan, Kitty en Patries plus als contactpersoon vanuit de gemeente Wijkmanager Erik en Pia.

Heb je een vraag: Stellen! Heb je een opmerking: Maken! russische.buurt.project@gmail.com

Inloop Russisch (B)uurtje

Eén van de wensen van de buurt is een laagdrempelige plek om elkaar te kunnen ontmoeten. Bovendien hadden wij, Gert en Eelco, ook behoefte aan een vast moment in de week waar we aan onze buurt werken. Die twee dingen combineren we nu elke woensdagochtend van 9 tot 11 bij Pazzo, de pizzeria van Bennie, die zijn plekje belangeloos ter beschikking stelt aan ons. Wil je dus kennismaken, even bijpraten, heb je ideeën of plannen? Kom langs op de Czarinastraat 9, we zitten er bijna elke woensdag. Bijna, want wij doen dit in onze vrije tijd en ook wij hebben soms iets anders te doen. Op Nextdoor melden we het als we er een keertje niet zijn.

Russische Buurt op Social Media

Overige plekken waar u de Russische Buurt kunt vinden, maar niet perse door ons beheerd worden:

Je kunt ook een bericht sturen naar de beheerder van deze website:

Advertentie