Veilige, schone en eerlijke buurt

Door aan onze andere dromen te werken krijgen we een steeds fijnere buurt die daardoor steeds veiliger, schoner en eerlijker zal worden. Maar wat kunnen we concreet doen om onze buurt veiliger schoner en eerlijker te maken? De gemeente is al druk bezig met handhaven, maar met de hulp van bewoners zal dat nog beter gaan. Wat kunnen we doen om samen het zwerfafval, de dumpingen, kleine en grotere criminaliteit te bestrijden? Zodat we een buurt krijgen waar iedereen ook ’s avonds met een gerust hart over straat durft te lopen en zich prettig voelt.

GEEN DROOM?
We hadden helaas enkele ziekmeldingen bij de organisatie waardoor we niet genoeg gespreksleiders en ondersteuning hadden voor alle tafels. We hebben er daarom één moeten laten vervallen en dat is deze geworden. Er was wel een intekenlijst, maar daar is op de avond maar één inschrijving voor gekomen.

Aanmelden kan!
Heeft dit jouw interesse, meld je dan bij ons aan, wie weet ontstaat zo toch een groepje mensen die zich op een “Veilige, schone en eerlijke buurt” willen richten. Hoewel een deel van dit onderwerp (handhaving) ook al bij twee andere thema’s naar voren is gekomen, namelijk bij “Communicatie & Samenwerking” en “Panden & Wonen”.

Inschrijven
Wil je meedenken, meedoen, of gewoon op de hoogte gehouden worden over dit thema, mail dan naar russische.buurt.project@gmail.com.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s