Projecten

Inleiding

Behalve de thema’s zijn er een drietal projecten in onze buurt die nog niet gestart zijn, maar waar wel al over wordt gesproken en gedacht.

Hergebruik KPN gebouw

kpn-gebouw-krimp

Voor het KPN gebouw op de Krimp wordt gesproken over hergebruik. Zo is het Zaans Museum op zoek naar een locatie voor een Museum Holland. Het KPN-gebouw is een van de opties. Dit zou uiteraard kansen en gevolgen voor onze buurt hebben. Dit is je kans om mee te denken hierover.

 

Woningbouw houthavenkadegebied

houthavenkadegebied

Het gebied achter het kippenbruggetje, waar Engie en Bentvelzen zitten, gaat ontwikkeld worden. Er zijn plannen voor zo’n 600 woningen. Het ligt in onze buurt en dit heeft uiteraard gevolgen voor onze buurt, maar ook kansen. Hoe kunnen we meedenken met dit project en onze buurt versterken?

Herinrichting 3e fase

herinrichting-fasering

De laatste fase van de herinrichting staat op het punt te beginnen. Dit beslaat de Hogendijk en alles ten zuiden van de Hogendijk. Wie wil, vanuit de buurtvisie, meedenken om deze herinrichting te helpen slagen?

 

 

Meedoen, spreken of geïnformeerd worden?
Wil je meedoen, meespreken of geïnformeerd worden met één of meerdere  projecten, mail dan naar: russische.buurt.project@gmail.com.

Advertentie